Bloggaren tar en paus på obestämd tid.

Nu ska jag lägga min energi på det verkliga livet, det vill säga min familj och mig och Instagram. Puss och hej!


Veckans träning färdig. Jag är färdig.

Idag var jag på mitt första spinningpass! Fast alltså seriöst, den där cykelsadeln... Ärligt talat vet jag inte hur det kommer att gå för min rumpa att åka bil i 6 timmar imorgon.

Annars har den här veckan varit underbar när sambo har varit ledig. Jag har utnyttjat situationen och har klippt mig, lunchat och tränat utan bebis. Min sambo har varit med Elias och tvättat typ hela dagarna... För det är han värd <3
Från vår date i måndags då vi firade bröllopsdag och födelsedag. Romantisk mysbio efterföljde.

No more big Mama

Jag blev så stolt imorse när jag ställde mig på vågen och vägde -800 gram. Knappt en vecka har det gått utan godis och sånt sockrigt gott, och jag fick fram det resultatet. Nästa vecka ska jag försöka klämma in lite träning också, åtminstone några promenader!

Bara 10 kg kvar till jag kan ha mina jeans igen. Och bara 17 kg till målet...

Efter otaliga timmar framför Netflix

Nu börjar vi vakna upp ur dimman från julledighet (till skillnad mot mammaledighet) och har tagit små kliv för att komma in en slags vardag igen. Vi har till exempel försökt att inte gå upp ur sängen efter klockan 12 på dagen. Det största steget den här veckan har nog ändå varit starten på det lite mer hälsosammare livet. Japp, jag har ännu inte ätit godis eller kött. Big step.
Dagens bild. Beviset på ungens multipla personlighet.

Ser så fram emot detta, och det börjar idag!

  • Äta nyttigare:
-Skippa godis eller dylikt
-Äta mer vegetariskt och ekologiskt
  • Börja träna: 
- promenera
- simma (när barnvakt finns tillgängligt of course)
- gruppträna
- gymma
 
Innan graviditeten vägde jag 69-70 kg, på gränsen på för mycket vikt för mig. Nu står vågen på 79.8 kg, så mitt mål är att komma ned till 62 kg! Det här har jag gjort en gång tidigare då jag gick ned 15 kg så helt omöjligt för en soffpotatis som mig är det ju inte.