A super sassy salesman sold me Sicilian sausages: Rivalerna

Bion igår blev Rivalerna (The Campaign). Zach Galifianakis förgyllde min kväll där i biostolen. Så jävla rolig.
 
'
 
Rivalerna får betyg tre på upptummande tanter-skalan!

Kultur-lördag

Idag har jag och mina nya fina skor gått i Gamla stan, ätit en focaccia för 110 spänn och varit på Sci-fi bokhandeln där jag blev rädd av att det var så många nördar på ett och samma ställe (inklusive mig också kanske). Väl hemma i Uppsala börjar jag tagga för en biokväll
 

Så jävla gott, så jävla äckligt

Smakar gott, ser visuellt ut som en spya lagd av en sjuk hund.

Skoporr

Köpte lite skor igår. Skor är så härligt. Speciellt höstskor.
 
 
 
 

En humanist på Ekonomikum

Idag var jag på en stor föreläsning av professorn Shaker Zahra som föreläste om "Social entrepreneurship". Jag och min kompanjon Evelina kände som under alla andra föreläsningar vi har haft i kursen Entrepreneurship att oj, vad vi inte riktigt hör hemma här bland ekonomer och annat folk av det slaget. Jag längtar till den här kursen tar slut och jag får börja praktisera på Liljevachs. Så jävla mycket. Efteråt krävdes en fikastund på två timmar för att ta igen sig efter den här föreläsningen. Och imorgon väntar en till föreläsning i samma stuk. Så nu tillåter jag mig själv att äta lite godis.
 
Det positiva jag har att säga om dagens föreläsning är dock att Prof. Zahra verkar vara en hygglo man och jag skrattade mer än en gång åt hans företagsekonomiska skämt. 
 

Så var den här

Äntligen får man ha för varma koftor på sig, sitta inne och sträckglo på tv och dricka varma drycker av dess olika slag. Den här årstiden kanske inte är så tokig ändå.

I natt måste jag sova och inte undra vem Åke är

Det här att jag i natt sov knappt tre timmar har absolut inget samband med att jag på stadsbussen imorse grät pågrund av rädsla. *En kvinna med svart, långt hår satte sig i sätet precis framför mig och satt sådär alldeles kusligt stilla.
 
Dagens bild som lämnar oss med frågor som "Åke, tydligen ett populärt namn för folk att tatuera in. Och sedan ångra":
 
*Om ni nu inte förstår det läskiga med detta ska jag kanske förklara att mina tre fobier jag besitter är höjdfobi, social fobi och levande döda asiater med svart långt hår som vill en illa-fobi.

Att dra ut tummen

Dags att se denna film ikväll kanske?
 
Nästan lika peppad som Hulken.

Förändringar

Jag saknar den här bloggen. Jag har tröttnat på min andra blogg. Så...nu ska jag blogga här!
Vilket är det mest taggade djuret?!