Uppdatering - Sommar 2013

Jag har nu i två dagar bara legat i sängen med noll aptit, jämrat  mig över värk och sett hela första säsongen av Orange is the new black. Tänk vad lite tentaångest kan göra en helt disabled att ens börja plugga.
 
 

En liten vägtripp 2013

Köpenhamn
 
Öland
 
 

En liten vägtripp - Dag 4-6

Efter två nätter i Köpenhamn åkte vi över Öresundsbron igen. Därefter funderade vi på vart vi skulle sedan. Öland är fint. Vi åkte mot Öland. I Öland hittade vi ett kap till boende då vi bokade sista minuten. Spahotell i Färjestaden, rabatterat Deluxe-rum med fri tillgång till spa, pool, bastu, gym med mera med mera. Här ska vi softa i två nätter.
 
 
 

En liten vägtripp - Dag 2-4

Precis innan vi åkte över Öresundsbron, bokade vi ett hotell i Köpenhamn. 
 
 
Oförskämt härlig utsikt över Köpenhamns vatten från hotellrummets franska balkong (eftersom att hotellet faktiskt var byggt ovanpå vattnet). Det här ska vi njuta av i två dagar. Sen bär det av till någon annan destination. Vi vet bara inte vart ännu...

En liten vägtripp - Dag 1-2

Sommarens semesterresa blev en liten vägtripp. Så pass oplanerad att jag blir nervös.
 
 
Efter en natt i Borås har vi tagit oss till Skåneland. Och nu då? Dags att boka hotell någonstans kanske...
 

Har hört att blöjor och spjälsäng kan vara bra att ha

Jaha, då hade man i alla fall en sak till bebisen. Så om han mot förmodan skulle komma nu behöver han ju inte vara naken.
Nu ska vi bara inhandla resten...
Men vi har ju ändå två månader kvar.

V.30+0 - och så sa sambo "kom nu tjockis så går vi"

 

Semesternöjen

Haha. Alltså. Nä. Jag. Orkar. Inte.
Försäkringskassan, hur lyckas ni göra allting till knep och knåp?!
 
 

V.30 - alien eller bebis?

 
Tydligen den nya grejen att syssla med om dagarna/kvällarna/nätterna.

Man of Steel - en liten 3D-film som passar bra att se i bekväma stolar, med mugghållare och en Knattemeny.

 
 
Just det, ja. Jag såg ju den nya Superman-filmen i helgen, Man of Steel. Ingen sensation direkt. Men det var länge sen jag satt i sådana sköna biostolar. Filmen var ganska underhållande men samtidigt lite tråkig. Ett plus för att man fick mugghållare vid stolen också. Och att det var så lite folk att vi satt ensamma på hela raden var rätt sjysst. Jag provade dessutom Knattemenyn, popcornmenyn för barn. Perfekt. Tillbaka till själva filmen då. Stålmannen var ju rätt snygg i skägg så varför skulle han raka av sig det bara för att han blev Stålmannen? Det där skägget var ju faktiskt en stor anledning till att jag och min vän bestämde oss för att se filmen...
 
Bioupplevelsen var ju rätt bra ändå (med tanke på bekväma biostolar, mugghållare, perfekt storlek på tilltugg och bristen på folk i salongen) så jag skulle kunna ge betyget 3 av 5. Men om jag ska bortse från det jag nämnde ovan som egentligen inte har med själva filmen att göra (tyvärr) får filmen till slut betyget 2 av 5 på upptummande tanter-skalan.