Sexy and I know it! x2

0:57-->

It could happen

Efter att jag (äntligen) har plöjt igenom första säsongen och början av andra säsongen av The walking dead på mindre än två dygn är det inte så konstigt att jag imorse fick för mig att jag verkligen borde äga en machete. Nu ska jag fortsätta se resten av säsongen.

Feist - The bad in each other

Kulturernas karneval

Nu har jag anmält mig som volontär till Kulturernas karneval år 2012! Jag tänkte mig att det här får bli en arbetsmarknadsaktivitet inom kulturentreprenörsprogrammet. Det är första gången jag är volontär vid ett större evenemang så mina uppgifter är inte helt bestämda ännu. Jag vill helst hjälpa till under själva evenemangsdagarna och inte så mycket innan eftersom att jag inte vet om jag skulle få tid till det. I alla fall, det kommer att bli ganska så spännande.

Mystisk dans Arthur Maillard

Söndag

Våffeldagen och självklart blev det våfflor!
Allt blev ju bara bättre efter att ha köpt dom här glassarna också.

Things that will never happen

Jag hade visst någon som väntade på mig här hemma, vid dörren med mat.


Bussurf

Bara för att jag var smart nog att ta med mig junior-laptoppen på bussen idag, kan jag fördriva tid hem och från jobbet. Och jag kände att jag behövde blogga om en mycket viktig nyhet!

S Club 7, återföreningen! För er som inte minns (förträngt) eller har helt enkelt undgått denna talangrika skara kan ju återuppleva/upptäcka dem här nedan.
Fantastiskt men en fråga återstår. Kommer den här dansen funka lika bra idag hos kidzen som för 13 år sen? Det kan bara S club 7 bevisa.

Blogg.se i sitt esse

Den höga arbetslösheten bland ungdomar är ju en aktiv debatt i Sverige men jag tror inte att stödjandet av barnarbete kommer att lösa några problem varken för Sverige eller något annat land.
Men vad vet jag. Kanske man ska ta och ge sitt stöd till barnarbete, enligt uppmaningen ovan.

Fullt frisk, lite halvt inkomsttagare och faktiskt ganska kunskapslysten

Nu mår den där lilla onda saken i halsen bättre och jag kan dricka vatten normalt. Den här veckan har spenderats i Rimbo på min pappas jobb. Medan pappa är i Spanien får jag göra sådana där roliga sysslor som att ändra priser på varor i datorn. En efter en. Jag har bara några centimeter kvar av den där A4-bunten nu.

Imorgon är det början på tredje delkursen i estetiken, 1900-talets estetik. Jag har sett fram emot den här delkursen ganska mycket och jag hoppas att mina förväntningar besvaras.

Efter en felsägning av tv-serien Hell on wheels. Heels on wheels.

Tack och hej!

Lördag

och jag har bara legat i soffan hela dagen, ätit choklad och spelat Draw Something. Det var allt jag orkade idag eftersom jag typ borde vara sjuk men inte är det. Någonting i min hals har nämligen svällt upp som om jag hade halsfluss men jag har inga andra sjukdomssymtom som visar på det. Min sambo har likadant men han är normal och känner sig faktiskt lite förkyld! 

Nu ska jag äta McFeast fan. Orkar inte laga mat. Sen ska jag äta en ny helgfavorit hos mig: glass med värmda hallon, chokladsås och kolasås.


Plötsligt händer det: grannar

Vi har en granne mittemot vår dörr. Jag har aldrig riktigt kommit överens med honom. Alltså, vi har aldrig haft tillfälle att säga hej och då känner jag mig som en dålig granne. Som gräddet på moset råkade jag en kväll stänga igen portdörren framför honom så att han måste låsa upp den igen fast han har tusen saker att bära på. Dålig granne = jag! Men så hände det. Idag stod han vid samma busshållsplats som mig på stan men vi hälsade inte (som vanligt) och han hade tusen skumma saker att bära på (som vanligt). Efter att vi har åkt buss och kommit fram till portdörren hemma, kompencerar jag den där tidigare incidentet då jag slog igen porten i hans nylle. Jag håller nämligen upp dörren åt honom! Efter att jag sedan har gått in till lägenheten, plingar det dessutom på dörren. Det var Grannen som säger med otippad snälldialekt: Du tappade det här brevet. Jag hittade det här utanför. Då passar jag på. Jag är typ övertrevlig och tackar tusen gånger för att verkligen visa att jag är en trevlig granne som uppskattar lite ord mellan människor! Mission complete.



preparerar

Hemtentan blev inskickad igår (ett helt jävla dygn innan deadline) så idag sov jag igenom snoozningen fram tills klockan 12. Under min frukost/lunch har jag börjat planera min framtid. Eller vad jag ska göra i höst rättare sagt. Om jag fortsätter att känna mig motiverad kommer jag förmodligen läsa verktygskurser som man ska läsa inom programmet. Jag har ingen koll på hur många verktygskurser man egentligen ska läsa men än så länge verkar bara tre av dem som mest intressanta: Projektledning och projektplanering, Informationssökning i arkiv och bibliotek och Entreprenörskap.

Nu har jag tänkt på framtiden nog för idag. Nu ska jag fundera på om jag ska simma eller inte. Jag känner för att simma men inte att trängas bland sjukpensionärerna i simbanan. Vilket dilemma.

I just can't get enough

Sista bilden av Herr Stenmark nu. Jag lovar. Onsdagkväll och jag är faktiskt nästan färdig med min hemtenta. Det där med att man skulle skriva "ca 10 sidor" låtsas jag inte om. Jag är ju ganska dålig på matematik så ca 6 sidor är väl nästan lika mycket som ca 10 sidor? Svar: absolut!

Måndag

Hej hej hej
Nu sitter jag i köket och skriver på hemtentan. Medan jag försöker klura ut hur jag ska uppnå 10 sidor (när jag nu 3 av 4 frågor senare, skrivit 3 sidor) tänkte jag lägga in ett trevligt blogginlägg här.

En sak jag har tänkt på idag efter en heldag vid köksbordet:
Kan man inte göra undersidan av bordet mindre farligt? Så länge jag kommer ihåg gör man ju alltid illa sig på undersidan av bordet för att det är nått vasst av trä där som rivs eller ger en blåmärken. Det är lite dåligt, tycker jag.

Så, jag ska inte störa er mer. Tillbaka till den där Boileau.

Fortsätter på Jan Stenmark-spåret i brist på andra bilder

Tar helg

Just nu har jag fett med ångest över kursens andra hemtenta. Ungefär så här kände jag när jag fick förra hemtentan, läste frågorna, jag fattade ingenting och fick panik. Men så fick jag ju väl godkänt så något måste jag ju ha fattat.
Hoppas lite på det hoppet att det ska sluta lika bra på den här tentan också...


Pappa betalar

Jo, det stämmer. 

Förra året hade jag inget jobb alls och valde att leva knapert under sommaren. Nu vill jag faktiskt ha ett extrajobb och jag måste ha ett sommarjobb. Jag har sökt 1000 jobb, mest i butiker eftersom att jag vill ha lite erfarenhet från handelsbranchen. Mitt senaste arbete var hos min pappa och jag har inte ens frågat honom om ny anställning eftersom att jag faktiskt vill ha annan arbetserfarenhet. Men det är ju svårt som jobbsökande att tacka nej när någon frågar om jag vill jobba för den. Så, min pappa frågade och jag ba: Jo, visst.

Uppsala är

domkyrka
spektakulära gravar i domkyrka
Fyriså
fika

Istället för att plugga

I helgen skaffade jag photoshop (lite seg?) och idag köpte jag en bok om grunderna. Se mina nybörjar-skills:
Jag borde kanske göra nått seriöst men det är ju inte alls lika roligt.