The Wolverine - en liten film om en man i mycket skägg

Var på bio i veckan. Det blev The Wolverine. Inte mycket att säga om den filmen. Wolverine var lika skäggig som vanligt. Fast ibland skäggigare... Om ni ser filmen måste ni vänta lite tills efter eftertexterna. Värt att vänta på.
 
 
Som ni märker blev det en rätt tunn recension. Kanske för att det var en ganska tunn film också. Betyget avspeglas på det tunna temat.
Betyg 2 av 5 på upptummande tanter-skalan.
 
 

Nu får han snart komma för jag börjar känna mig knäpp.

Tvättade alla bebiskläder. Och det kändes helt sjukt att tvätta och vika små, små kläder när man inte ens har en bebis ännu att klä på kläderna. Kände mig som en crazy lady som har för mycket fritid och lägger lite för mycket omsorg åt sina dockor... Eller nått.
 
 

Jag antar att detta är lugnet före stormen, en jäkla kamikazestorm

 
Nu händer det grejer. Inte som om det vore tillräckligt nytt och spännande med att föda och få en bebis snart. Nu ska vi mitt i allt sälja och flytta på oss också. Bebis kommer få känna på hur det är att vara nomad under sina första dagar och jag känner att en bärsele kanske inte vore så dumt att ha ändå.

V.37 - framförhållning kan vara överskattat ibland

 
Och spjälsäng är inköpt samt monterad. Nu var det bara resten kvar då..
 
 

V.36 - linnet med tigern fick helt plötsligt 3D-effekt

 
Nu är det mindre än en månad kvar till BF. Vilket får mig att känna mig en smula panikslagen. Men nästa vecka ska jag börja göra iordning här hemma (lovar att jag ska ha införskaffat spjälsäng och packat den berömda BB-väskan då) så att det kommande lilla gossebarnet kan känna sig välkommet.
 
Men först måste de här förbannade tentorna bli klara...
 

Tradera junkie

Det började med en liten, oskyldig napphållare. Och nu ser det ut såhär.
Men ändå. Dryga 1000 riksdaler för en ursöt body, fleecetröja med djungelska djur, nytt babynest, ny napphållare, ny skötväska, ny plastad frotté, nytt barnvagnslakan och ett nytt manikyrset för bebis. Jag är nöjd.

V.35 - inspirationen tog slut på hur mer intressanta magbilder kan bli

 
Läget just nu:
 
trött trött trött jättetrött
jobb jobb tentaplugg
aj aj aj
sova sova kissa sova sova
tentaplugg jobb tentaplugg
aj aj aj
kissa sova kissa sova...

V.34 - Häll vete, 6 veckor kvar till BF!

Imorse hade jag inga saker till bebisen (förutom den där enda bodysen med pingviner på) och nu har jag nästan alla klädesplagg han kommer att behöva! En femhundring för en Ikeakasse med finfina bebiskläder. Tack blocket! Nu kan jag i alla fall checka av lite på inköpslistan...