Snart åker vi på julfirande med gran, tomte och hela skiten

 
Aooo! Eller "Merry Christmas", säger Elias om man lyssnar riktigt noga.

Det värsta är nog att jag blev rädd för min egen skugga.

Den här veckan har vi varit förkylda och suttit instängda i lägenheten. Jag hade tänkt få dessa dagar till att titta på film. Jag såg EN film, Känn ingen sorg. Resten av tiden har jag tittat på en tv-serie jag inte har sett förrut, Supernatural. Det blev nya favvoserien och efter att ha tittat på alldeles för många avsnitt på alldeles för kort tid om spöken och demoner, är det en smula utmanande att gå upp på natten för att mata Elias.... Men jag har faktiskt hunnit med att baka och fota julkort under veckan också.
 
 

Vi hade i alla fall inte tur med vädret

I helgen har vi varit i Stockholm. Lunchat, gått på Hallwylska, fikat, shoppat och ätit middag. Det som störde oss i trevligheterna och julstämningen var att det regnade(!).
 
Just nu är vi i familjen lite bekymrade och oroade över Elias nyfödda kusin som inte mår så bra så det är skönt att kunna skingra tankarna på annat. 

Orka kööpa lampa.

 
Behövde en lampskärm till extrarummet. Tog fram mina Kurt Olsson-talanger och gjorde en.

Kanske man får nått att göra imorgon istället. Eller nån annan dag.

Efter att ha varit hemma i tre dagar såg jag fram emot att få besök av min syster och Elias jämnåriga tvillingkusiner och att vi sedan skulle åka till mamma. Jag började dagen med att baka en kaka som skulle få en chokladglasyr. Smeten var god, passade även bra i Elias hår. Sen ställde min syster in sitt besök. Och sen min mamma. Där stod jag med en nybakad kaka med noll planer för dagen helt plötsligt. Jag gick ned på stan och köpte mig en hjort. Sen har jag badat lille plutten och ätit gott med han den andra här hemma, så nu känner jag mig rätt nöjd ändå. Kakan har jag fryst in.
 
 

Bilspekulant

 
Näää, vi var bara på det fruktansvärt intressanta och coola armémuseet.