Utflyktning och typical mum things

Igår åkte Elias tåg för första gången. Då bar det av till Bromma, Stockholm för att hälsa på Elias kusin Winston, 11 månader. Nu längtar vi riktigt mycket till jul då Elias får träffa sina jämnåriga kusiner ännu mera!
 
 
Och idag har jag lekt riktig mamma och gått Power Walk med barnvagnen. Osminkad. I klädd ett par leggings med skrikigt mönster som jag endast använder hemma.

Det var väl ett jävla tjat om att hon är "on fire" hela tiden.

 
Japp, denna biofilm blev det i helgen. För de timmarna tog jag bebisledigt och Elias fick spendera kvällen med sin far. Tydligen kan man se den här filmen på barnvagnsbio men det låtsades jag inte om...
 
Den var i alla fall bra, jävligt bra.
Betyg 4  på upptummande tanter skalan.
 

Mjölksyra.nu

 
Mitt livs första core pass (mamma core), fyfan vad jobbigt. Men Elias var lugn hela tiden och tittade nyfiket på alla studsande mammor.
 
 
Lagom efter att vi kom hem slocknade Elias och jag tog tillfället i akt att spela PS3, första gången på lääänge. Det gick sådär. Dog lite mer än vanligt.

Lite lördagsmyz på en måndag (!)

Idag var jag och lilla björn på öppna förskola. Nu på kvällen överraskade vi pappa björn med god mat och tända ljus. Potatisgratäng på en måndag, sicken lyx.
 
 

Älska helg

För då får jag plus bebis träffa man/pappa mer. Samt annan familj. Och det gör oss nöjdare i själen när man saknar dem på vardagarna. 
 
 
Dessutom har jag en slags lördagsgodisregel så jag får om jag vill även köpa och äta massa godis. Men kan man tänka sig, att det har jag ännu inte gjort!

Student adjö (för nu i alla fall)

Tadaa!
 
Nu kan jag fokusera på andra viktiga saker i livet. Som sånt här:
 
 
Eller ja, kanske lite på den här också:
 
 

Farsans dag idag

 



Så fick man nått att göra denna dag också (business business)

BVC och läkarundersökning stod på dagsschemat. Bebis väl godkänd.

Vart hittar man en dörrmatta för fyra kronor?

 
Promenadstråk på Ikea.