Slut på påsk


Tillbaka från Gbg och hemma i Uppsala. Det var trevligt med påsk och sol för man blir glad. Även om jag inte firade påsken på något påskigt sätt alls. Ingen påskmat, inget påskgodis, ingen påskmust. Jag ska spara mig på sånt tills valborg för då ska jag öppna min första öl sedan nyår och äta godis! Jag tror att valborg kommer bli awesome för nu får jag vara med mina vänner på dagen och även lite på kvällen eftersom att det blev ändrade planer på vart festen skulle vara och det blev Uppsala!


Förresten, jag har insett att min värsta farhåga är onda asiater med långt svart hår och bleka ansikten. Sista kvällen i Gbg träffades vi allihopa (de sex blattarna och jag) för en filmkväll och efter en halvtimme in i Sniper: reloaded, bytte vi till The Grudge 3. Jag har en gång i tiden älskat skräckfilm men vet inte vad som har hänt de senaste åren. Jag har inte klarat att tittat på en skräckfilm utan att titta bort och kissa på mig. Varje gång jag duschar tror jag att någon står bakom mig (asiat med långt, svart hår), när det är nedsläckt och jag tror att jag hör något: ond asiat med långt, svart hår.
Detta är nog en efterföljd av skräckfilmsperioden i högstadiet då The Ring och The grudge var favoriterna. Det kanske fick sina konsekvenser när man blev äldre.
Efter 5 minuter in i The Grudge 3, trodde jag att jag skulle dö och jag tror det fortfarande typ. Så fort jag är ensam får jag lite lätt panik och måste slå på tv:n eller ringa nån. Varför skulle de göra filmer med asiater med långt, svart hår och som vill göra folk mycket illa!?

Undrar när fyran kommer ut?

Puh!

Första utomhuslöpningen för i år (eller på väldigt länge över huvudtaget)!
Jag gick i och för sig de första 2,4 kilometrarna eftersom att jag hade ont i knä och det blev inte bättre eftersom att gåvägarna är fyllda med grus som gör det svårsprunget. Bajsvägar. Det blev bara knappt 2 km kvar att springa tills jag var hemma igen så jag spörtade lite och kände att det blev i alla fall en lagom träning idag.
Imorgon får jag tempa upp träningen lite mer eftersom att det blir minst 4 dagars uppehåll under påsken, om jag inte vill springa bort på gatorna i Gbg förstås. Alla är lite kriminella där så det vill jag inte.

Med blandade känslor

Igår flyttade jag nästan alla mina saker från min gamla lägenhet. Nu ligger bara saker som Röda korsets Kupan ska få och så sex påsar mjöl kvar (som Röda korset inte ska få). Skulle ha flyttat alla saker förra helgen men min chaufför är seg så det har aldrig blivit av tills nu. Känner lite lättnad över att äntligen fått tömma lägenheten lite på allt skit som var där.

Just det, jag har ju sålt min QOTSA-biljett också. Det är tråkigt men också lite lättad över det för då kan man bara slappna av den helgen innan vi trippar till schöna Berlin. Och dessutom tjänade jag en slant eftersom att en kille ville betala 600 kr för biljetten. Tack? Varsgågod?

Jag har jäätteont i min vänstra kind. Jag tror det kan vara en visdomstand som gör mig illa men varför får man munblåsor då så att man vill leva på flytande föda utan smak så att det inte ska svida ?

Nu ska jag sätta mig på soliga balkongen och lära mig tyska (behövs ju för fyra dagar i Berlin) av min smarta Iphone som kan andra språk också! Jag ska undersöka efter mina briljanta tysklektioner om arabiska finns. Det vore ju en fröjd.

Hurra hurra

Nu är jag ett år äldre! Ganska najs att vara vuxen. När man fyller 21 år får man Skilda världar vol 1 av sina vänner och en massa pengar av släkt som man kan spendera på skitsaker.

Igår var det nästan första gången jag kände att det var vår och det var inte ens sol då! Men det betyder att det snart är påsk och då åker vi till Göteborg :D Och efter det blir det bara bättre för då blir det ju Queen of the stone age och sedan Berlin. Das ist scheisse fantastisch!


Pyttipanna!

Sitter i min ensamhet och ska egentligen plugga men gjorde misstaget att ta en "liten" paus som är uppe i en och en halv timme nu. Jag får skriva detta inlägg och sen plugga lite tills det är dags att laga pyttipanna-middag helt enkelt.
Ikväll ska jag på arbetsintervju för ett extrajobb jag sökte förra veckan som ledsagare. Det verkar ganska lovande eftersom att de redan har frågat ut mig via mail men ville nu även se mig in real life. Jag vet inte riktigt vad jobbet går ut på ännu så jag hoppas jag får några frågor besvarade då.
Anledningen till att jag letar jobb är för att jag förmodligen kommer sluta hos min pappa, där jag extrajobbar nu. Jag har ju ändå jobbat där i ett år nu och vet nu hur man gör en konsol... Det vore roligt att pröva på något nytt nu. Jag hade nog helst velat jobbat i affär som typ Willys, kanske eftersom att det ligger ett stenkast (okej, ett ganska medellångt kast) från mig. Fatta najs.

Tillbaka till slott och tullhus. Nu blir det plugg. I 10 minuter.


Doktor Kosmos – Känslorna