Hata är ett starkt ord men...

det finns faktiskt saker jag känner ett visst hat emot. Här kommer därför en så kallad spontan hatlista på några saker jag känner lite avsmak för:
  1. Vuxenpoäng. När en vuxen människa använder uttrycket vuxenpoäng är något fel. Du som vuxen ska steka fiskpinnar och handla onödigt vit och stel soffa på IKEA utan att leka "Vem som kan tjäna mest vuxenpoäng"!
  2. Josefin Crafoord. Ingen sak direkt... Ärligt talat så undrar jag om hon förstår någonting överhuvudtaget. "Blablablabla, va?". När hon tog över PP3 i två veckor, mådde jag psykiskt dåligt under de två veckorna mellan kl 10-12. Konstigt.
  3. Risifrutti. Vad är det? Är det typ kall gröt fast ändå inte? Och med typ sylt fast ändå inte...?

Take me take me take me to the wonderland!

Nu är  kursen från helvetet entrepreneurship över. Jag skrev den så kallade "take-home exam" om kulturentreprenörer. Det skulle bara fattas att jag inte får godkänt på den. Det känns så typiskt entrepreneurship 7,5 credits. Så typiskt... Men jag blickar framåt ändå. Nästa måndag börjar min praktik på Liljevalchs. Så jag har en vecka av att inte göra någonting som har med plugg eller universitet att göra. Jag ska bara jobba lite, titta så mycket av Breaking Bad på Netflix jag kan (innan gratismånaden tar slut så att säga) och träna för första gången på en månad. Åh vad härligt livet blev för tillfället. 
 
 

Gråtit som bara den idag

En grej med mig på den senaste tiden är att jag börjar gråta när jag skrattar...I alla fall, idag har jag drogat på denna.
 
 

Helg

Var i stugan och hälsade på min pappa. Hittade denna lektyr från -37. Inte bara står det allt om träning, utan även om hur man bygger sin egna bastu.
 

En av alla saker som är efterlängtade i höst 2

Netflix. Hittills har jag bara tittat på ett avsnitt av Roswell och snart hela första säsongen av Breaking Bad. Gratismånad, mycket bra och smart. Tummen upp för Netflix!
 

En av alla saker som är efterlängtade i höst

Nu har jag faktiskt väntat, väntat och väntat. I flera månader! Men nu så... Åh, äntligen.
 

Helgbio - Äta Sova Dö

 
 
I helgen såg jag nya filmen Äta sova dö. En svensk film som inte direkt är som någon annan film som går på bio just nu. Varken välkända skådespelare eller någon förutsägbar story. Igenkänningsfaktorn av lantisfolket i småortar gav återkommande garv. Huvudkaraktären Raša var det skönaste personen jag har sett på länge. Äta sova dö är en riktig film som faktiskt på riktigt berör och känns som en efterlängtad kontrast mot de övriga filmer som går upp på bion med världens snyggaste skådespelare, samma gamla story och lyckliga slut. Sådan film är inte Äta Sova Dö och det är så jävla skönt.
 
Äta sova dö får betyget 4 på upptummande tanter-skalan.

När man egentligen ska plugga

Hur gick det här till nu då? Varför började jag titta på YouTube-videos med Justin Bieber?!
 

2012 - året jag blev fruga

Eftersom att jag typ ska gifta mig inom en snar framtid har jag varit tvungen och kolla upp sånt där tråkigt. Som ringar till exempel. Men nu kan jag sluta leta.
 
Mmm...

Fin. Så fin.

Börjar nästan gråta. Så mycket är jag sugen på den här tröjan.

Varje dag är Kanelbullens dag!

Första gången jag bakade bullar. Efter alla bilder på kanelbullar igår på Kanelbullens dag bakade även jag några stycken.  Fast idag då.
Men borde man inte göra det här varje dag?

Hemma och är sjuk, dag 4

Eftersom att jag varken har mjölk eller jäst hemma (eller typ mat överhuvudtaget) kan ju Kanelbullens dag flyttas till en annan dag, tycker jag... Jag vill också ha kanelbulle!!!
Och jag orkar inte se mer på det tv-kanalerna har att erbjuda längre... 

Nått att bita i

Den här veckan har jag varit sjuk. Idag var jag less på det och behövde nånting underhållande. Därför gick jag in på mina favoritklipp på You Tube. Blir aldrig besviken.
 
 
 

Vemodigt...så jävla vemodigt

Ännu en gång inser jag att jag fortfarande har en crush på typ världens bästa band med världens sämsta bandnamn. Foo fighters, 4-ever in my <3
 
Foo Fighters meddelade på en konsert att de ska ta en paus på obestämd tid. De börjar ju bli lite till åren så det är helt förståeligt. Men snälla. Snälla! Kom tillbaka till Sverige innan ni dör bara!
Från konserten 2006.